Våren kör igång!

Vårschemat kör igång nu måndag den 9e januari men vi kommer ha gratis Öppet Hus mellan den 16e och den 22a Januari .

Så kom och testa att träna under ledarskapen av våra erfarna och engagerade tränare, antingen i form av kick- & thaiboxning eller som ren boxning; och om du känner att du behöver bygga lite styrka så har vi även härligt utmanande fys-pass.

Hos oss hittar du lätt den nivå av träning som passar just dig, vi är med dig från nybörjarnivå ända upp till professionella fighter-nivå, med pass anpassade till så väl vuxna som barn.

Du kan även boka privata träningspass med våra coacher för att ytterligare öka och snabba på dina kunskaper. Vi kan självklart även arrangera pass för företag och andra grupper, kontakta repan för mer information om vad vi kan erbjuda.

Upplev kärnan i vår verksamhet; Masters Gym - Where Everyone Is Equal!

Starta din utmanande och roliga träning under vägledning av våra tränare på Masters Gym, genom att anmäla dig till via mail till repan@mastersgym.se, eller skicka ett SMS med din anmälan till Masters Gym på 070-942 72 80.

Något nytt för våren denna gång är morgonträningen!

För att delta på morgonpassen behöver du registrera dig och nämna att det gäller morgonträningen när du skickar anmälan antingen via mail till repan@mastersgym.se eller så kan ni skicka ett sms till 070-942 72 80

Dom som är intresserade av att delta i passen kommer läggas till en whatsapp grupp där ni kommer få all info.

Föregående
Föregående

Onsdag 22/3

Nästa
Nästa

Terminsavslutning